en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Act of Violenc
1204
I Am King Of The Word!
 

Act Of Violence (2018)

 

Traileri

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 5.0

86 Min

 

Action,Drama

 

Kur nusja e tij është rrëmbyer nga trafikantët e qenieve njerëzore, romakët dhe vëllezërit e tij ish-ushtarakë u orvatën ta gjurmonin dhe ta shpëtonin atë para se të ishte tepër vonë. Së bashku, Romani bashkohet me Avery, një polic që heton trafikimin njerëzor dhe lufton burokracinë e korruptuar që ka qëllime të dëmshme.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net