en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Anonymous616
1123

Anonymous 616 (2018)

 
 

Traileri

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 4.3

Horror Thriller

98 Min

 
 
 
 

Një ribashkim mes dy çifteve bëhet një masakër kur njëri nga të ftuarit takohet me një person anonim në internet dhe me dëshirë bëhet pjesëmarrës në një rrugë të përgjakshme për t'u bërë e ngjashme me Perëndinë.

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net