en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Braven
1460
I Am King Of The Word!
 

Braven (2018) 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 6.1

Aksion,Drama

90 Min

 

Traileri

 
 

Një sharrëxhi e mbron familjen e tij nga një grup vrapuesish të rrezikshëm droge.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net