en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Delirium
1308
I Am King Of The Word!
 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 3.3

 

Traileri

Delirium (2018)

Horror Thriller

84 Min

 
 

Një grup i të rinjve guxojnë një shok klase për të arritur në verandën e një shtëpie legjendare të vjetër, që thuhet të jetë i përhumbur nga trembëdhjetë viktimat e një masakre familjare. Me shpresën për të bërë një video virale, ata e lidhin atë me një videokamerë për të provuar se ai ishte atje ose për ta kapur atë duke ikur në terr para se të arrinte në shtëpi, siç kanë të tjerët. Kur ai nuk kthehet, djemtë duhet të hyjnë për ta marrë atë. Brenda ata zbulojnë të vërtetën rreth shtëpisë, fatin e mikut të tyre dhe fatin e tyre.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net