en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
First Match
1129
 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 5.5

Drama

First Match (2018)

 

Traileri

94 Min

 
 

I ngurtësuar nga vitet në kujdestari, një vajzë adoleshente nga lagja Brooklyn në Brownsville vendos se djemtë e mundjes janë e vetmja mënyrë për t'u kthyer tek babai i saj i larguar.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net