en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Spider man homecoming
 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 8.2

Spider Man Homecoming (2017)

 

Traileri

Aksion,Fantashkencë,Aventur

133 Min

 
 

Pas ngjarjeve të Kapitenit Amerikan: Luftës Civile, Peter Parker, me ndihmën e mentorit të tij Toni Stark, përpiqet të balancojë jetën e tij si një nxënës i zakonshëm i shkollës së mesme në Queens, New York City, me luftën kundër krimit si superhero e tij alter ego Spider- Njeriu si një kërcënim i ri, Vulture, del.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net          

1171