en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Pari
 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 6.7

Pari (2018) 

 

Traileri

Horror,mister

135 Min

 
 

Pari është një film horror i mbinatyrshëm në të cilin një burrë përpiqet të ndihmojë një grua të quajtur Ruksana, një viktimë abuzimi, të cilën ai e gjeti të lidhur në një kasolle.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net          

1125