en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Scial animals
1598
I Am King Of The Word!
 
 

Dramë

Social Animals (2018)

 

Traileri

 

97 Min

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 4.4

 
 

Përcaktuar që të mos kthehet në prindërit e saj, ose të tërhiqet në ndonjë marrëdhënie më të gjatë se një qëndrim një natë, Zoe vazhdimisht lufton me biznesin e saj të dështuar dhe jetën e dashur. Pastaj ajo bie në dashuri për herë të parë me Palin. Por ka një problem: Pali është i martuar.

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net