en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Spining Man
1124
 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 5.2

Spining Man (2018)

 

Traileri

Dramë,Misteri,Thriller

97 Min

 
 

Një profesor i "martuar me fat", i njohur për të pasur shumë punë me studentët, bëhet dyshimi kryesor kur një grua e re gjendet e vrarë.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net