en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
They Remain
1600
 
I Am King Of The Word!

They Remain(2018)

 

Traileri

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 4.0

 

102 Min

 
 
 

Dy shkencëtarë hetojnë rrënjën e ndryshimeve mjedisore dhe sjelljen e çuditshme të kafshëve në një vend të largët ku një kulti kreu mizori. Vendndodhja e izoluar, zhdukja e marrëdhënieve të tyre dhe vetë bioma fillojnë t'i çojnë poshtë një rruge të dënimit ku forcat primare kërcënojnë t'i konsumojnë ato. Një përshtatje e tregimit të shkurtër të Laird Barron-it "-30-".

Thriller

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net