en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Truth or Dare
1125
 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 4.6

Truth or Dare (2018) 

 

Traileri

Horror,thriller

100 Min

 
 

Një lojë e padëmshme e "Truth or Dare" midis miqve bëhet vdekjeprurëse kur dikush - apo diçka - fillon t'i ndëshkojë ata që thonë një gënjeshtër - ose refuzojnë guximin.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net