en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Unsane
1569
 

I Am King Of The Word!

Unsane (2018)

 

Traileri

 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 6.8

98 Min

Dramë

 
 
 

Një grua është e angazhuar në mënyrë të pavullnetshme në një institucion mendor mes pasigurisë nëse frika e saj më e madhe është e vërtetë apo deluzion.

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net