en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
Wilding
1124
 

Viti:2018  Cilsia: HD  IMDb: 5.8

Wilding (2018)

Horror,Fantazi

 

Traileri

92 Min

 
 

Një grua e re e mbajtur në robëri zbulon realitetet e së vërtetës dhe gënjeshtrave në botën e jashtme.

 
 

 Filma dhe Seriale me titra shqip                                                  Shikofilma.net